Sponzorstva

Kad konstantno daješ svoj maximum i kada ti se to vrati kroz ostvaren uspeh i uticaj – važno je da taj momenat podeliš sa nekim. Ne jednom, ne dva puta, nego stalno. Da deliš svoj uspeh i svoje resurse sa drugima i na taj način im pomogneš da i oni ostvare svoje potencijale.

Zato MaxBet uporno i odvažno podržava sve ono u šta veruje, i zato su sponzorstva neizostavan i upečatljiv deo našeg poslovanja. Aktivni smo i ponosni sponzor odabranih sportskih takmičenja i klubova, kao i brojnih kulturno zabavnih manifestacija.

Evroliga

Evroliga je najvažnije i najjače klupsko profesionalno košarkaško takmičenje u Evropi i ponosni smo na činjenicu da smo upravo mi njihov betting partner. Kao premium partner, imamo istaknuto prisustvo na terenu u igrama Evrolige i Evrokupa u Srbiji i Crnoj Gori. U ovo sjajno partnerstvo uključujemo i MaxBet igrače, i to kroz takmičenja i promocije koje podrazumevaju proizvode Evrolige i karte za utakmice.

Fruškogorski maraton

Generalno sponzorstvo Fruškogorskog maratona rezultat je naše želje da uvek budemo u društvu najboljih. Podrška ovom tradicionalnom maratonu ujedno je i naša podrška zdravom i aktivnom načinu života. Zagovornici smo redovne fizičke aktivnosti kao preduslova za kvalitetan život, pa je udruživanje sa Fruškogorskim maratonom potpuno logičan korak u našim društveno odgovornim aktivnostima. Takođe, čvrsto verujemo da uključivanjem u ovakve sjajne inicijative doprinosimo zajednici u kojoj živimo i kreiramo pozitivnu promociju Novog Sada i Fruške Gore.

Zrenjaninski maraton

Generalni smo sponzor Zrenjaninskog maratona od samog njegovog osnivanja. To nije slučajno – MaxBet je nastao upravo u Zrenjaninu i zato nam podrška zrenjaninskom sportu i rekreaciji čini posebno zadovoljstvo i ponos. MaxBet Zrenjaninski maraton okuplja atletičare i rekreativne ljubitelje trčanja koji mogu da se oprobaju u maratonskoj trci, polumaratonu, trci zadovoljstva i štafetnom polumaratonu. Tu je i staza za učesnike sa invaliditetom, kao i trka za najmlađe.

FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac specifičan je po aktivnoj promociji humanitarnog rada i društvene odgovornosti. Zato smo mi, kao kompanija koja deli iste te vrednosti, njihov generalni sponzor koji im pruža podršku i sa kojim kreiraju različite humanitarne aktivnosti. Jedna od najupečatljivijih je svakako „Sačuvaj lopte“ kojom smo, u saradnji sa „Euromedic“ zdravstvenim sistemom, obezbedili 100 besplatnih specijalističkih uroloških pregleda za muškarce.

11Tri

Triatlon postaje sve popularnija sportska disciplina, što potvrđuje i činjenica da je svega 26 godina nakon osnivanja uvršten u olimpijske discipline. Triatlon se sastoji od plivanja, vožnje bicikla i trčanja, a MaxBet je sponzor discipline plivanje u 11TRI olimpijskom triatlonu, koji okuplja triatlonce iz Srbije, ali i cele Evrope.

Dragačevski sabor trubača – Guča

Svakog avgusta, skoro milion posetilaca iz Srbije i inostranstva poseti gradić u zapadnoj Srbiji kako bi uživali u Dragačevskom saboru trubača – Guči. Sa zadovoljstvom pružamo podršku ovoj tradicionalnoj manifestaciji, a pored uobičajenih promo aktivnosti, za Guču smo organizovali i sasvim specifično Instagram darivanje. Ovo darivanje je pobedniku i osobi po njegovom izboru omogućilo odlazak na Guču i to ni manje ni više nego – helikopterom.

Season Open Ceremony Budva

Početak letnje sezone na moru zaslužuje posebnu dobrodošlicu i upravo zato se u Budvi događa Season Open Ceremony. Sponzor smo ovog prestižnog događaja koji se organizuje na Trgu ispred Starog grada, a u okviru kojeg zvanice uživaju u spoju vrhunske gastronomije i biranog muzičkog programa za koji su bili zaduženi Marija Nešić, Tom Odell, Nevena Božović, DJ Roger Sanchez i mnogi drugi.

MAC

Povratak najveće i najprestižnije regionalne ceremonije – dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) dogodio se uz podršku MaxBeta. Dva dana vrhunskih performansa dokaz su da je ovo najveći spektakl u svetu zabave i znak, da smo kao kompanija koja je sinonim za zabavu, odabrali pravi kanal za podršku muzičkoj industriji i jačanju kvalitetnih trendova.