Slot

Online ponuda MaxBet kompanije je vrlo prepoznatiljiva po najbrže rastućem produktu u svetu priređivanja igara na sreću – online slot igrama. Korisnici naših usluga mogu da uživaju u najpopularnijim i najmodernijim igrama najboljih svetskih provajdera igara, kao što su: PragmaticPlay, Netent, Amusnet, Playson, Fazi, Evolution, NoLimit City, Microgaming, Endorphina, Play’n’Go i drugi.

Poseban ponos kompanije u delu online slot ponude je jedinstveni multilevel MaxBet džekpot, koji korisnici mogu da osvoje igrajući bilo koju od slot igara, kao i neku od više vrsta posebnih džekpot nagrada koje pripremamo u saradnji sa najveći provajderima.

Naši korisnici takođe mogu da uživaju i u unikatnim slot turnirima, u različitim inovativnim bonusima, besplatnim spinovima i raznim drugim promocijama. Postoji ekskluzivan segment za naše VIP korisnike koji će pronaći posebno zadovoljstvo i specijalan tretman igrajući MaxBet slot igre. Svi naši igrači mogu pronaći specijalne ponude, kao i jedinstenu shemu Cash Back rešenja (vraćanja dela izgubljenog novca) koja će zadovoljiti i najprobirljivije igrače, a i u ovom segmentu VIP igrači imaju posebne povlastice u vidu većeg povraćaja novca.

Sa preko 3.000 slot igrica i više od 40 različitih provajdera, MaxBet je po pitanju obima ponude apsolutni lider u regionu. Korisnici svakodnevno mogu da uživaju u novim igrama, a u isto vreme u novim i modernim mehanizmima za slot igre, kao što su: Megaways igre, Buy Bonus igre, Cluster pays igre i druge…