Menadžment

Savo Bakmaz
CEO

Gospodin Bakmaz dolazi u MaxBet 2016. godine na poziciju direktora kontrolinga. Prelazi zatim u SKS365, gde je naredne tri godine generalni direktor. Sa tim iskustvom vraća se u MaxBet gde razvija svoju karijeru kroz pozicije finansijskog i izvršnog direktora. Njegovo bogato iskustvo u investicionom bankarstvu, finansijama i industriji igara na sreću, uz veštine vođenja velikih timova, omogućilo mu je napredovanje do pozicije CEO-a MaxBeta i člana Upravnog odbora Flutter International-a. Udruženje finansijskih direktora Srbije proglasilo ga je najboljim CFO-om u zemlji za 2023. godinu.

Zorica Todorović
Chief Operations and People Officer

U MaxBet kompaniji je od 2022. godine. Gospođa Todorović je izvršni direktor sa dragocenim iskustvom u izazovnom i multinacionalnom okruženju. Njene specijalnosti su organizacione promene, promena korporativne kulture i razvoj strategije. Karakteriše je vizionarski pogled u budućnost i sposobnost da inspiriše druge da je prate.
.
.
.
.
.

Aleksandar Bijelić
CTO

Gospodin Bijelić pridružio se MaxBetu u septembru 2023. Ima više od 20 godina iskustva u informacionim tehnologijama i transformaciji organizacije, u vođenju velikih projekata sa više od 100 učesnika iz različitih zemalja. Radio je kao konsultant za top menadžment u firmama Deloitte, ATKearney, Boston Consulting Group i bio je direktor najveće srpske privatne kompanije za investicije.
.
.
.
.

Stefan Milinović
CCO

Gospodin Stefan Milinović se pridružio MaxBetu 2009. godine kao operater na uplatnom mestu i njegova karijera je fantastičan primer doslednog napredovanja, razvoja i posvećenosti poslu. Njegove izvanredne organizacione sposobnosti, stručnost u razvoju i širenju naše mreže poslovanja i impresivne liderske veštine, čine ga danas ključnom figurom unutar našeg tima. Gospodin Milinović je danas direktor komercijalnog sektora u MaxBetu.
.