MaxBet i FK Vojvodina: Partneri za bolju budućnost fudbala

Fudbalski klub Vojvodina započinje novu sezonu sa još jednim značajnim partnerstvom – kompanija MaxBet postala je njihov Zlatni sponzor za naredne dve godine

Ovo partnerstvo ima za cilj postizanje zajedničkih ciljeva i unapređenje fudbala u regionu. Kroz saradnju sa FK Vojvodina, MaxBet aktivno podržava klub u njegovim nastojanjima da nastavi sa uspehom i pruži navijačima nezaboravna fudbalska iskustva.

MaxBet, osnovan 1993. godine, danas je deo Flutter International-a, globalnog lidera u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću. Sa više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji, kao i sa preko 3.000 zaposlenih, kompanija je posvećena društveno odgovornom poslovanju i dugoročnom doprinosu zajednicama u kojima deluje. Partnerstvo sa FK Vojvodina predstavlja nastavak strategije ulaganja u lokalne sportske zajednice, sa ciljem da se kroz saradnju doprinese daljem razvoju fudbala u našoj zemlji.

„Nastavljamo sa ulaganjima u domaći sport i radujemo se saradnji sa FK Vojvodina, klubom sa dugom tradicijom i bogatom istorijom“, izjavio jeizvršni direktor MaxBet-a, Savo Bakmaz.

Predsednik UO FK Vojvodina, Dragoljub Zbiljić, izrazio je zadovoljstvo zbog partnerstva sa MaxBet-om, ističući da ovo sponzorstvo dolazi u pravom trenutku, kada klub ulaže u poboljšanje tima i rekonstrukciju stadiona „Karađorđe“. FK Vojvodina će već u prvom kolu domaćeg prvenstva, u meču protiv Tekstilca, nositi dresove sa logom kompanije MaxBet.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.