„Život je krv“ – 56. akcija dobrovoljnog davanja krvi

Uspešno smo realizovali i 56. akciju dobrovoljnog davanja krvi u okviru naše kampanje „Život je krv“

Akcija pod nazivom „Život je krv“ održana je u MaxBet lokalu na Novom Beogradu. Pozivu se odazvalo čak 70 ljudi i sa ponosom ističemo da je 58 njih uspešno doniralo krv. Izvanredan odziv ne samo da je najmasovniji u okviru naših dosadašnjih akcija u Beogradu, već je i pokazatelj koliko je svest o značaju dobrovoljnog davanja krvi prisutna u našoj zajednici.

Ovo je najmasovniji odziv davalaca ako poredimo naše dosadašnje akcije u Beogradu, a Institut za transfuziju krvi Srbije i Crveni krst Novog Beograda ocenili su ovu našu akciju kao veoma uspešnu i odlično organizovanu, što nas dodatno motiviše da nastavimo dalje i da još intenzivnije promovišemo ovu humanitarnu aktivnost. Sa svakom uspešno realizovanom akcijom, doprinosimo spasavanju života i unapređenju zdravlja onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Zahvaljujemo se svim učesnicima, volonterima i svim zaposlenima koji su nesebično doprineli uspehu današnje akcije. Ova akcija je još jedan korak ka našem cilju da kontinuirano doprinosimo opštem dobru i jačamo duh solidarnosti.

Vidimo se na sledećoj akciji koju organizujemo 17.04.2024. godine u našem lokalu Maršal u Nišu, na adresi Trg Nikole Pašića 28, u periodu od 9:00 do 14:00h. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj plemenitoj misiji, jer svaka kap krvi može spasiti nečiji život.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.