MaxBet se pridružuje Flutteru

MaxBet se pridružuje Flutteru: Partnerstvo koje igru podiže na viši nivo

Sa velikim oduševljenjem javljamo uzbudljive vesti, koje će na najbolji način doprineti još boljoj budućnost naše kompanije i lansirati nas ka novim visinama. Od danas MaxBet se zvanično pridružuje kompaniji Flutter, globalnom lideru u sportskom klađenju, igrama na sreću i zabavi.

Ovaj strateški potez predstavlja značajan korak za nas, jer će nam omogućiti bolju startnu poziciju za prodor na nova tržišta, i u skladu sa našom strategijom, osiguraće i unaprediti našu poziciju lokalno, na tržištima gde već poslujemo. Čvrsto verujemo da će ovo partnerstvo sa Flutterom kreirati inovativne mogućnosti koje će doprineti daljem razvoju MaxBeta i pružanju još kvalitenijeg korisničkog iskustva našim igračima.

MaxBet sada postaje deo Flutterove međunarodne divizije, koja obuhvata Flutter International, sa preko 8.000 zaposlenih i 28 kancelarija širom sveta, upravlja sa pet svetski poznatih brendova usmerenih prema igračima i na mesečnom nivou u proseku ima 4 miliona igrača. Ova strateška akvizicija obogatiće njihov portfolio brendova i omogućiti im pristup tržištima na kojima mi već poslujemo.

Finalizacija ovog istorijskog sporazuma, koji je MaxBet sklopio uz savetodavnu podršku Oakvale Capital LLP i Schoenherr, za nas označava početak uzbudljivog puta ka daljem razvoju i prosperitetu kompanije. Ovaj važan korak je dokaz naše apsolutne posvećenosti pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustava igračima, i sada, zajedno sa kompanijom Flutter podići ćemo igru na još viši nivo.

O Flutter Entertainment plc

Flutter je vodeći svetski operater za online sportsko klađenje i igre na sreću. Naša ambicija je da iskoristimo svoje resurse i inovativan pristup kako bi postigli pozitivne promene u ovoj industriji. Grupa poseduje raznovrstan portfolio vodećih brendova i svetski poznatih proizvoda u domenu sportskog klađenja i igara na sreću kao što su: FanDuel, Sky Betting & Gaming, Sportsbet, PokerStars, Paddy Power, Sisal, Tombola, Betfair, TVG, Junglee Games i Adjarabet. Mi smo lider u ovoj industriji sa 10,2 miliona aktivnih korisnika mesečno i prihodom od 7,7 milijardi funti širom sveta – prema podacima za fiskalnu 2022. godinu. U prvih šest meseci ove godine zaključno sa 30. junom 2023, imamo 12,3 miliona aktivnih korisnika na mesečnom nivou i 4,8 milijardi funti prihoda globalno. Za više informacija, posetite www.flutter.com.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.