MaxBet sponzor 11tri Belgrade Triathlon-a

MaxBet sponzor plivačkog dela takmičenja na 11tri Belgrade Triathlon-u

U Beogradu je 17. septembra 2023. održan 11tri Belgrade Triathlon na kojem je učestvovalo više od 300 takmičara iz 19 zemalja sveta. Trka je startovala u ranim jutarnjim časovima sa Adom Ciganlijom kao epicentrom dešavanja. Takmičari su se suočili sa izazovima tri dela trke: 1,9 km plivanja, 90 km biciklizma, i 21,1 km trčanja.

Srpski triatlonac Ognjen Stojanović, višestruki Balkanski šampion i rekorder u ovom sportu, odbranio je svoju titulu sa impresivnim vremenom od 3 sata, 38 minuta i 45 sekundi. Drugoplasirani takmičar je Strahinja Trakić iz Kragujevca (3:43:19), a bronzanu medalju osvojio je Silvio Tomač iz Hrvatske (3:49:32).

Osim muških takmičara, i dame su ostavile snažan utisak. Zlatnu medalju u ženskoj konkurenciji osvojila je Slovenka Lara Rajterič (4:22:44), srebro je pripalo Hrvatici Mariji Lukina (4:32:50), dok je bronza otišla Mađarici Eriki Somor (4:41:29).

Kompanija MaxBet je već drugu godinu za redom sponzor plivačkog dela ovog takmičenja, i uvek nam je veliko zadovoljstvo da budemo deo sportskih takmičenja i događaja koji promovišu zdrav način života i bavljenje sportom.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.