Održan MaxBet 3. Zrenjaninski maraton

MaxBet 3. Zrenjaninski maraton okupio je ove godine više od 1200 trkača iz Srbije i iz još 10 zemalja sveta. Takmičari su učestvovali u šest trka: maraton, polumaraton, trka za osobe sa invaliditetom, trka zadovoljstva, štafetna trka 3×7 km i PerSu trka sa osmehom.

Kompanija MaxBet sa ponosom podržava ovaj maraton, od samog njegovog nastanka, u sklopu svoje strateške podrške sportu i rekreaciji.

„Kao društveno odgovorna kompanija, sa zadovoljstvom uvek podržavamo zajednicu u kojoj poslujemo, i uključeni smo u različite inicijative koje doprinose razvoju društva. Kompanija MaxBet je poreklom iz Zrenjanina, nastali smo upravo ovde u Gimnazijskoj ulici, još početkom 90-tih godina. I dan danas smo tu, poslujemo u našem gradu, zapošljavamo ljude i u Zrenjaninu, ali i širom Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Severne Makedonije. Želja nam je da uvek budemo deo važnih događaja koji će Zrenjanin promovisati u najboljem mogućem svetlu, i upravo zato je MaxBet generalni sponzor Zrenjaninskog maratona. Verujemo da sport ima tu moć da okupi i poveže ljude, a pri tom blagotvorno utiče na naše zdravlje i kvalitet života, što automatski doprinosi stvaranju boljeg društva. Za bolji i zdraviji – za Maximalan Zrenjanin“ – izjavio je generalni direktor MaxBeta Darko Živanov.

Na svečanom otvaranju maratona učesnicima su se obratili graonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, direktor Beogradskog maratona Darko Haboš, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i Vladimir Stanar direktor Zrenjaninskog maratona.

MaxBet Zrenjaninski maraton održava se treću godinu za redom, a iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika kako iz zemlje tako i iz inostranstva, i pretenduje da preraste u tradicionalno okupljanje rekreativaca i sportista u Zrenjaninu.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.