Održan MaxBet 46. Fruškogorski maraton

Novi Sad, 22. i 23. april 2023. godine – Ovog vikenda na Fruškoj gori održan je MaxBet 46. Fruškogorski maraton, jedan od najstarijih i najprestižnijih maratona u Srbiji. Maraton je ove godine okupio više od 10 hiljada trkača iz Srbije a učestvovali su i maratonci iz 19 zemalja sveta.

Kompanija MaxBet je sa ponosom podržala ovaj sportski događaj kao deo svoje strateške podrške sportu i rekreaciji, a o našoj predanosti govori i podatak da je na maratonu učestvovalo čak 300 zaposlenih u kompaniji.

„Fruškogorski maraton nije samo sportski događaj već i prilika da se ljudi okupe, druže, borave u prirodi i zajedno navijaju. Prisustvom na ovakvim događajima pružamo podršku zajednici i širimo svest o značaju rekreativnog bavljenja sportom, što direktno utiče na naše zdravlje i kvalitet života. Namera nam je da i narednih godina nastavimo da podržavamo Fruškogorski maraton“, rekao je na otvaranju maratona Stefan Todorović, direktor HR-a u kompaniji MaxBet i ujedno učesnik maratona.

Na svečanom otvaranju maratona učesnicima su se obratili Iso Planić predsednik Planinarskog saveza Srbije kao i Jelena Marinković Radomirović, predsednica Skupštine Grada Novog Sada, koja je ujedno i otvorila maraton.

MaxBet Fruškogorski maraton se tradicionalno održava svake godine i najveća je manifestacija ovog tipa u Vojvodini, a iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.