MaxBet donirao EKG aparat Dečijoj bolnici u Novom Sadu

Novi Sad, 6. april – MaxBet je danas bio u poseti Dečijoj bolnici u Novom Sadu i tom prilikom je donirao Klinici za pedijatriju EKG aparat.

„Zahvalila bih se u ime Klinike za pedijatriju Dečije bolnice u Novom Sadu kompaniji MaxBet na donaciji vrednog i pre svega korisnog EKG aparata, koji će biti od velikog značaja u našem svakodnevnom radu sa najmlađim pacijentima. Deca su do sada morala zbog ovog pregleda da budu transportovana u drugi deo bolnice, a sada će pregled moći da obave na odeljenju na kom se leče od primarne bolesti, što će doprineti većoj udobnosti pacijenata i olakšati rad nama zaposlenima“ – istakla je dr Andrea Đuretić PR Instituta.

Društveno odgovorno poslovanje jedan je od fokusa kompanije MaxBet i ambicija nam je da postane naš zaštitni znak kroz brojne uspešno sprovedene humanitarne aktivnosti.

„Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da danas doniramo EKG aparat Dečijoj bolnici i da kroz ovakve, konkretne pomoći, doprinosimo unapređenju kvaliteta života u našoj zemlji. Sigurni smo da će EKG aparat pomoći lekarima i medicinskom osoblju u bržem i preciznijem dijagnostikovanju bolesti srca kod dece, kako bi se u najranijim fazama lečila srčana oboljenja“, izjavio je Borislav Drvendžija, regionalni direktor kompanije MaxBet.

Pored različitih vidova pomoći bolnicama, kompanija MaxBet već pet godina širom Srbije, zajedno sa svojim zaposlenima uspešno realizuje kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Život je krv“. Do sada je organizovano 46 akcija na kojima je učestvovalo čak 25 odsto zaposlenih u kompaniji.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.