Održan MaxBet 3. Zrenjaninski maraton

MaxBet 3. Zrenjaninski maraton okupio je ove godine više od 1200 trkača iz Srbije i iz još 10 zemalja sveta. Ovaj sportski događaj postaje sve značajniji na nacionalnom nivou, ističući se kao jedna od ključnih sportskih manifestacija u regionu, koja svake godine beleži rast broja učesnika i podrške zajednice. Takmičari su učestvovali u šest trka: maraton, polumaraton, trka za osobe sa invaliditetom, trka zadovoljstva, štafetna trka 3×7 km i PerSu trka sa osmehom.

Kompanija MaxBet sa ponosom podržava Zrenjaninski maraton, od samog njegovog nastanka, u sklopu svoje strateške podrške sportu i rekreaciji. Naš cilj je da kroz ovakve događaje podstičemo duh zajedništva i promovišemo zdrav način života među građanima.

„Kao društveno odgovorna kompanija, sa zadovoljstvom uvek podržavamo zajednicu u kojoj poslujemo, i uključeni smo u različite inicijative koje doprinose razvoju društva. Kompanija MaxBet je poreklom iz Zrenjanina, nastali smo upravo ovde u Gimnazijskoj ulici, još početkom 90-tih godina. Zrenjanin je za nas više od poslovne lokacije; to je srce naše kompanije i mesto gde smo izgradili prve temelje našeg poslovanja. I dan danas smo tu, poslujemo u našem gradu, zapošljavamo ljude i u Zrenjaninu, ali i širom Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Severne Makedonije. Želja nam je da uvek budemo deo važnih događaja koji će Zrenjanin promovisati u najboljem mogućem svetlu, i upravo zato je MaxBet generalni sponzor Zrenjaninskog maratona. Verujemo da sport ima tu moć da okupi i poveže ljude, a pri tom blagotvorno utiče na naše zdravlje i kvalitet života, što automatski doprinosi stvaranju boljeg društva. Ovo je jedan od načina na koji doprinosimo dugoročnom unapređenju kvaliteta života u našoj zajednici. Za bolji i zdraviji – za Maximalan Zrenjanin“ – izjavio je generalni direktor MaxBet-a, Darko Živanov.

Na svečanom otvaranju maratona učesnicima su se obratili graonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, direktor Beogradskog maratona Darko Haboš, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i Vladimir Stanar direktor Zrenjaninskog maratona.

MaxBet Zrenjaninski maraton već sada ima ogroman značaj za lokalnu zajednicu i postao je prepoznatljiv sportski događaj koji sve više dobija na značaju ne samo u Zrenjaninu već i šire. Održava se treću godinu za redom, a iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika kako iz zemlje tako i iz inostranstva, i pretenduje da preraste u tradicionalno okupljanje rekreativaca i sportista u Zrenjaninu.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.