Sponzorstva

Kad konstantno daješ svoj maximum i kada ti se to vrati kroz ostvaren uspeh i uticaj – važno je da taj momenat podeliš sa nekim. Ne jednom, ne dva puta, nego stalno. Da deliš svoj uspeh i svoje resurse sa drugima i na taj način im pomogneš da i oni ostvare svoje potencijale.

Zato MaxBet uporno i odvažno podržava sve ono u šta veruje, i zato su sponzorstva neizostavan i upečatljiv deo našeg poslovanja. Aktivni smo i ponosni sponzor odabranih sportskih takmičenja i klubova, kao i brojnih kulturno zabavnih manifestacija.

FK Radnički

MaxBet je novi Zlatni sponzor FK Radnički iz Niša, kluba sa bogatom tradicijom i vernim navijačima. Ova saradnja omogućava Radničkom da dodatno osnaži svoj tim i pruži navijačima nezaboravna sportska iskustva. MaxBet pruža podršku klubu u građenju uspeha u budućnosti i doprinosi daljem razvoju fudbala u našoj zemlji, čineći ovo partnerstvo važnim korakom ka unapređenju sporta.

MaxBet je postao Zlatni sponzor FK Radnički iz Niša.

FK Vojvodina

MaxBet je postao Zlatni sponzor FK Vojvodina, najstarijeg vojvođanskog fudbalskog kluba sa bogatom tradicijom. Ovo partnerstvo ima za cilj postizanje zajedničkih ciljeva i unapređenje fudbala u regionu. Kroz saradnju sa FK Vojvodinom, MaxBet aktivno podržava klub u njegovim nastojanjima da nastavi sa uspehom i pruži navijačima nezaboravna fudbalska iskustva.

MaxBet je postao Zlatni sponzor FK Vojvodine.

FK Partizan

MaxBet je ponosni generalni sponzor jednog od najprestižnijih fudbalskih klubova u Srbiji – FK Partizan. Podrška MaxBet-a u vrednosti od 5,5 miliona evra doprineće daljem razvoju Partizana i postizanju novih uspeha. Kao deo ove saradnje, MaxBet donosi dodatne pogodnosti svojim igračima kroz razne ekskluzivne nagrade, čime nastavlja da podržava razvoj i promociju sporta u Srbiji.

Predstavnici MaxBet-a sa igračima FK Partizana.

Evroliga

Evroliga je najvažnije i najjače klupsko profesionalno košarkaško takmičenje u Evropi i ponosni smo na činjenicu da smo upravo mi njihov betting partner. Kao premium partner, imamo istaknuto prisustvo na terenu u igrama Evrolige i Evrokupa u Srbiji i Crnoj Gori. U ovo sjajno partnerstvo uključujemo i MaxBet igrače, i to kroz takmičenja i promocije koje podrazumevaju proizvode Evrolige i karte za utakmice.

Fruškogorski maraton

Generalno sponzorstvo Fruškogorskog maratona rezultat je naše želje da uvek budemo u društvu najboljih. Podrška ovom tradicionalnom maratonu ujedno je i naša podrška zdravom i aktivnom načinu života. Zagovornici smo redovne fizičke aktivnosti kao preduslova za kvalitetan život, pa je udruživanje sa Fruškogorskim maratonom potpuno logičan korak u našim društveno odgovornim aktivnostima. Takođe, čvrsto verujemo da uključivanjem u ovakve sjajne inicijative doprinosimo zajednici u kojoj živimo i kreiramo pozitivnu promociju Novog Sada i Fruške Gore.

Zrenjaninski maraton

Generalni smo sponzor Zrenjaninskog maratona od samog njegovog osnivanja. To nije slučajno – MaxBet je nastao upravo u Zrenjaninu i zato nam podrška zrenjaninskom sportu i rekreaciji čini posebno zadovoljstvo i ponos. MaxBet Zrenjaninski maraton okuplja atletičare i rekreativne ljubitelje trčanja koji mogu da se oprobaju u maratonskoj trci, polumaratonu, trci zadovoljstva i štafetnom polumaratonu. Tu je i staza za učesnike sa invaliditetom, kao i trka za najmlađe.

FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac specifičan je po aktivnoj promociji humanitarnog rada i društvene odgovornosti. Zato smo mi, kao kompanija koja deli iste te vrednosti, njihov generalni sponzor koji im pruža podršku i sa kojim kreiraju različite humanitarne aktivnosti. Jedna od najupečatljivijih je svakako „Sačuvaj lopte“ kojom smo, u saradnji sa „Euromedic“ zdravstvenim sistemom, obezbedili 100 besplatnih specijalističkih uroloških pregleda za muškarce.

11Tri

Triatlon postaje sve popularnija sportska disciplina, što potvrđuje i činjenica da je svega 26 godina nakon osnivanja uvršten u olimpijske discipline. Triatlon se sastoji od plivanja, vožnje bicikla i trčanja, a MaxBet je sponzor discipline plivanje u 11TRI olimpijskom triatlonu, koji okuplja triatlonce iz Srbije, ali i cele Evrope.

Dragačevski sabor trubača – Guča

Svakog avgusta, skoro milion posetilaca iz Srbije i inostranstva poseti gradić u zapadnoj Srbiji kako bi uživali u Dragačevskom saboru trubača – Guči. Sa zadovoljstvom pružamo podršku ovoj tradicionalnoj manifestaciji, a pored uobičajenih promo aktivnosti, za Guču smo organizovali i sasvim specifično Instagram darivanje. Ovo darivanje je pobedniku i osobi po njegovom izboru omogućilo odlazak na Guču i to ni manje ni više nego – helikopterom.

Season Open Ceremony Budva

Početak letnje sezone na moru zaslužuje posebnu dobrodošlicu i upravo zato se u Budvi događa Season Open Ceremony. Sponzor smo ovog prestižnog događaja koji se organizuje na Trgu ispred Starog grada, a u okviru kojeg zvanice uživaju u spoju vrhunske gastronomije i biranog muzičkog programa za koji su bili zaduženi Marija Nešić, Tom Odell, Nevena Božović, DJ Roger Sanchez i mnogi drugi.

MAC

Povratak najveće i najprestižnije regionalne ceremonije – dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) dogodio se uz podršku MaxBeta. Dva dana vrhunskih performansa dokaz su da je ovo najveći spektakl u svetu zabave i znak, da smo kao kompanija koja je sinonim za zabavu, odabrali pravi kanal za podršku muzičkoj industriji i jačanju kvalitetnih trendova.