ALEKSANDRA STOJANOV
Head of Treasury

Kao studentkinji bez iskustva, u potrazi za poslom, rad u MaxBetu na poziciji operatera mi je zvučao kao odlična prilika. Mlad kolektiv, redovna zarada, stimulacije, bili su više nego dovoljni da poželim da radim u ovoj kompaniji. Tada još nisam znala gde će me to dovesti, a sada mi je izuzetno drago što sam napravila pametan izbor.

ANDREA SEMEREDI
Team leader i stručni saradnik službe računovodstva

Pred kraj studiranja na ekonomskom fakultetu zaposlila sam se kao operater u MaxBet lokalu u Novom Sadu. Uporedo sa završetkom fakulteta ukazala se i prilika za moje napredovanje u ovoj kompaniji. Izuzetno mi je drago što je moja karijera počela i traje u MaxBetu, jer delimo jednake vrednosti kada je poslovanje u pitanju.

MILOŠ KNEŽEVIĆ
Head of Business Intelligence

Ljubav prema sportu i klađenju bili su dovoljan razlog da se za vreme studija, privremeno, zaposlim na uplatnom mestu u MaxBetu. U tom periodu nisam ni slutio da ću devet godina kasnije biti na rukovodećoj poziciji u istoj toj kompaniji. Sviđa mi se to što se u MaxBetu neguje kolegijalnost, podstiče ambicioznost i nagrađuju upornost i predanost poslu.

NINOSLAV LAZAREVIĆ
Direktor za online i razvoj

Svoju karijeru počeo sam još 1999. godine na poziciji operatera u lokalu. Zahvaljujući iskustvu i zalaganju dolazio sam do raznih menadžerskih pozicija, a od 2016. sam na direktorskim pozicijama u MaxBetu. Učestvovao sam u razvoju poslovanja kompanije u raznim oblastima, a posebno sam doprineo stvaranju online sektora, u kome sam danas na rukovodećoj poziciji.

Otkrijte mogućnosti za karijeru

Istražite trenutno otvorene pozicije u našoj kompaniji na tržištima Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Severne Makedonije.